Thursday, June 1, 2023
HomeUncategorizedLittle Spoon Review: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για μωρά και παιδιά

Little Spoon Review: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για μωρά και παιδιά

Little Spoon Review: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για μωρά και παιδιά

Περιλαμβάνουμε προϊόντα που πιστεύουμε ότι είναι χρήσιμα για τους αναγνώστες μας. Εάν αγοράσετε μέσω συνδέσμων σε αυτή τη σελίδα, ενδέχεται να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια. Εδώ είναι η διαδικασία μας.

Το μικρό κουτάλι προσφέρει μια υπηρεσία παράδοσης βιολογικών γεύσεων για βρέφη και μικρά παιδιά.

Τα μωρά και τα μικρά παιδιά μπορούν να είναι θλιβερά τρώγοντες, αλλά πρέπει να τρώνε μια ποικίλη και υγιεινή διατροφή.

Η διατροφή μπορεί να επηρεάσει την ανάπτυξη ενός βρέφους και την ανάπτυξη οργάνων. Πρέπει να καταναλώνουν τακτικά πρωτεΐνες, λίπη, βιταμίνες και μέταλλα στο φαγητό τους για υγιή ανάπτυξη.

Το μικρό κουτάλι ειδικεύεται στην παροχή υγιεινών τροφίμων για βρέφη και παιδιά, παρέχοντας βολικά γεύματα που είναι διατροφικά ισορροπημένα και απαλλαγμένα από επιβλαβή πρόσθετα.

Αυτό το άρθρο θα πάρει μια σε βάθος ματιά στο μικρό κουτάλι, τα οφέλη για την υγεία των γευμάτων, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της υπηρεσίας και πολλά άλλα.

Ποιος είναι μικρός κουτάλι;

Το μικρό κουτάλι παρέχει φρέσκες, βιολογικές επιλογές γεύματος για μωρά, νήπια και παιδιά. Ξεκίνησαν τη ζωή το 2016.

Σκοπός του είναι να εξασφαλίσουν ότι το φαγητό τους περιέχει όσο το δυνατόν περισσότερες υγιεινές βιταμίνες και μέταλλα.

Το μικρό κουτάλι φιλοξενεί επίσης μια ηλεκτρονική πλατφόρμα γονικής μέριμνας που ονομάζεται είναι αυτό το φυσιολογικό. Αυτός ο ιστότοπος βοηθά τους χρήστες να βρουν απαντήσεις σε ερωτήσεις που σχετίζονται με τη γονική μέριμνα. Περιλαμβάνει επίσης τη διατροφική καθοδήγηση για τα μωρά, τα μικρά παιδιά και τα παιδιά.

Οφέλη για την υγεία

Για να απομακρυνθούν τα επιβλαβή βακτήρια από τα φυτικά προϊόντα διατροφής, το μικρό κουτάλι χρησιμοποιεί ψυχρή πίεση αντί για παστερίωση θερμότητας. Ισχυρίζονται ότι, σε αντίθεση με την παστερίωση θερμότητας, η ψυχρή πίεση δεν βλάπτει ή απομακρύνει τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά στα τρόφιμά τους.

Οι ειδικοί συνήθως συνιστούν παστερίωση για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των τροφίμων, ειδικά για τα βρέφη και τα μικρά παιδιά. Ωστόσο, καμία επιστημονική έρευνα δεν υποστηρίζει τον ισχυρισμό του Little Spoon σχετικά με τα οφέλη της ψυχρής πίεσης.

Δεν χρησιμοποιούν πρόσθετα, συντηρητικά, χρώματα ή σταθεροποιητές. Είναι επίσης το Υπουργείο Γεωργίας του Υπουργείου Γεωργίας των Ηνωμένων Πολιτειών από την California Certified Organic Farmers. Είναι επίσης επαληθευμένο μη-GMO Project.

Ορισμένα στοιχεία δείχνουν ότι τα βιολογικά τρόφιμα μπορεί να είναι πιο υγιεινά από τους μη οργανικούς ομολόγους τους. Ωστόσο, απαιτείται περαιτέρω έρευνα.

Μια μελέτη σημειώνει ότι αν και είναι απαραίτητη η έρευνα σχετικά με τους κινδύνους για την υγεία των προσθέτων, υπάρχουν αυξανόμενα στοιχεία που υποδηλώνουν ότι η υπερέκθεση των προσθέτων τροφίμων μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία των παιδιών.

Παρόλο που δεν είναι αποκλειστικά φυτικά, τα γεύματα του μικρού κουταλιού για τα μικρά παιδιά και τα μικρά παιδιά χρησιμοποιούν αυγά και κρέας που είναι χωρίς ορμόνες και αντιβιοτικά. Είναι επίσης ανυψωμένα.

Πώς λειτουργεί;

Το μικρό κουτάλι αφήστε τους πελάτες τους να επιλέξουν ένα σχέδιο γεύματος στην ιστοσελίδα τους. Τα γεύματα είναι προετοιμασμένα και έρχονται έτοιμα για φαγητό.

χρεώνουν ένα κατ ‘αποκοπή ποσοστό $ 5 για παραγγελίες babyblends και $ 6 για παραγγελίες πλακών.

Το BabyBlends είναι η γκάμα προϊόντων στερεών τροφίμων του Little Spoon, στην οποία όλα τα γεύματα βασίζονται σε φυτά. Περιέχουν πρωτεΐνες από όσπρια, σπόρους και κόκκους.

Οι πλάκες τους για τα τρόφιμα είναι για τα νήπια και τα μικρά παιδιά. Αυτά τα γεύματα δεν είναι αποκλειστικά φυτικά βασισμένα.

Οι άνθρωποι μπορούν να παραγγείλουν babyblends και πλάκες μαζί. Μόλις παραγγείλει, τα γεύματα μεταφέρουν σε μια διεύθυνση της επιλογής του πελάτη. Το μικρό κουτάλι μπορεί να μεταφερθεί σε οπουδήποτε στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι άνθρωποι μπορούν να σταματήσουν, να παραλείψουν, να ακυρώσουν ή να προσαρμόσουν τα σχέδια γευμάτων στην ευκολία τους.

Όταν φτάνει ένα προϊόν babyblends ή plates, θα παραμείνει φρέσκο στο ψυγείο ενός ατόμου για 14 ημέρες. Μόλις ανοίξει, ένα άτομο πρέπει να το φάει μέσα σε 48 ώρες. Τα προϊόντα Babyblends and Plates είναι επίσης καταψύγματα.

Ξεκινήστε με μικρό κουτάλι

πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα μικρά προϊόντα κουταλιών είναι:

 • Συσκευασμένα σε συσκευασίες ανακυκλώσιμης και χωρίς τοξίνες
 • < Το Li> συχνά βασίζεται σε φυτά, καθιστώντας τα κατάλληλα για χορτοφάγους

 • που έγιναν σε ένα πολύ συνειδητό ρύθμιση αλλεργίας
 • όλα φτιαγμένα στη νότια Καλιφόρνια

Ορισμένα μειονεκτήματα με μικρό κουτάλι περιλαμβάνουν τα εξής:

 • Δεν προσφέρουν τρόφιμα δάχτυλα για τα νήπια και τα μικρά παιδιά.
 • Τα τρόφιμά τους δεν είναι kosher.
 • Τα τρόφιμά τους είναι φθαρτά.
 • Δεν αποστέλλονται στην Αλάσκα, τη Χαβάη ή τα κουτιά PO στην Continental U.S.

Επιλογές μενού

, που κάνει για διάφορα μενού.

Οι σειρές προϊόντων τους περιλαμβάνουν babyblends, για μωρά και πλάκες, για νήπια και μικρά παιδιά. Επιπλέον, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν ενισχυτές με την παράδοση BabyBlends.

Οι ενισχυτές είναι η σειρά του Little Spoon από όλα τα φυσικά συμπληρώματα. Έχουν σχεδιαστεί για να είναι εύκολα μικτά σε τρόφιμα ή μπουκάλια. Κάθε ενισχυτής περιέχει το 100% των συνιστώμενων ημερήσιων τιμών ορισμένων σημαντικών βιταμινών για μωρά ηλικίας κάτω των 12 μηνών.

Οι γονείς και οι φροντιστές θα πρέπει να ελέγξουν με τους παιδίατρους τους πριν ξεκινήσουν τα παιδιά σε συμπληρώματα, ειδικά αν παίρνουν ήδη συνταγογραφούμενες βιταμίνες.

Όπως και με πολλά άλλα μικρά προϊόντα κουταλιών, οι ενισχυτές είναι φυτικά, μη ΓΤΟ, χωρίς πρόσθετα και χωρίς συντηρητικά. Επίσης, δεν έχουν πρόσθετα σάκχαρα και είναι απαλλαγμένα από τα οκτώ μεγάλα αλλεργιογόνα.

Η τιμολόγηση των προϊόντων μικρών κουταλιών ποικίλλει. Το BabyBlends ξεκινά από 2,74 δολάρια ανά γεύμα. Η νέα σειρά των παιδιών και των παιδιών τους είναι $ 5 ανά γεύμα.

Τα μικρά σχέδια κουταλιών είναι διαθέσιμα για προβολή και αγορά online.

Εναλλακτικές λύσεις

Το μικρό κουτάλι δεν είναι η μόνη εταιρεία που επικεντρώνεται σε υγιεινά, φυσικά, βιολογικά παιδιά και παιδικές τροφές. Ορισμένες εναλλακτικές λύσεις για το μικρό κουτάλι περιλαμβάνουν:

 • Nurture Life

Μάθετε περισσότερα για άλλες υπηρεσίες παράδοσης γευμάτων για παιδιά εδώ.

Ένα άτομο μπορεί να συνδυάσει τα γεύματα παράδοσης με υγιεινά παιδικά τρόφιμα που κάνουν στο σπίτι.

Περίληψη

Το μικρό κουτάλι προσφέρει μια υπηρεσία παράδοσης γεύματος που παρέχει οργανικά και διατροφικά ισορροπημένα τρόφιμα και γεύματα για μωρά, νήπια και μικρά παιδιά.

Όταν ψάχνετε για βολικά τρόφιμα για βρέφη και παιδιά, μπορεί να σας βοηθήσει να κολλήσετε με καλά εδραιωμένα, αξιόπιστα εμπορικά σήματα.

Η σύγκριση των αναθεωρήσεων online από πολλαπλές πηγές μπορεί να βοηθήσει ένα άτομο να δημιουργήσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφορετικών εμπορικών σημάτων και προϊόντων.

Ξεκινήστε με μικρό κουτάλι

Ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε το μικρό κουτάλι; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Επιλέξτε εύκολα το σχέδιο που είναι κατάλληλο για το μικρό σας.

Δοκιμάστε το μικρό κουτάλι

 • Διατροφή/δίαιτα
 • Παιδιατρική/Παιδική Υγεία
 • Cat 1
 • Κατευθυντήριες γραμμές και αντλεί μόνο από μελέτες που αξιολογούνται από ομοτίμους, ακαδημαϊκά ερευνητικά ιδρύματα και ιατρικά περιοδικά και ενώσεις. Αποφεύγουμε τη χρήση τριτογενών αναφορών. Συνδέουμε τις πρωταρχικές πηγές – συμπεριλαμβανομένων των μελετών, των επιστημονικών αναφορών και των στατιστικών στοιχείων – σε κάθε άρθρο και επίσης τις απαριθμούν στο τμήμα πόρων στο κάτω μέρος των άρθρων μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο διασφαλίζουμε ότι το περιεχόμενό μας είναι ακριβές και τρέχον διαβάζοντας την πολιτική συντακτικής μας.

RELATED ARTICLES

LAST NEWS

Featured NEWS