Tuesday, June 6, 2023
HomeblogMegosztottunk néhány kagylót és grillezett múz-pesto pirítósot.

Megosztottunk néhány kagylót és grillezett múz-pesto pirítósot.

Megosztottunk néhány kagylót és grillezett múz-pesto pirítósot.

Azt hiszem, befejezték a gőzölést, amíg a Mac melegen volt, amíg ideje volt enni. Olyan egyszerű.

ta-da. Soha többé nem pazarolom az időt a víz elvezetésével vagy a sajtmártás kiszorításával! (Oké, lehet, hogy egy csipetnyi, így ne tartson rá …!) A múlt héten sokszor volt ez a vacsora. Szeretnék legközelebb hozzáadni néhány brokkoli virágot és/vagy fagyasztott borsót, de van egy gyermekem, aki nem szereti az ételét, így lehet, hogy az oldalán főzni kell.

Tálalva Thomas füstölt sertéshús és az előkészítő nap sült zöldségeivel.

Szeretne valami mást tudni? Felfedeztem, hogy a mosogatógép ezüst edényünk vagy az ajtóba (ahol azóta beköltöztem), vagy az alsó állványra kapaszkodhat !!! Ez az új módszer, amellyel nem kell bezárnia az alsó állványt, hogy egy kanál behelyezzen. A kézikönyv elolvasásával megtanult dolgok… Elindult kezelőpanel, amely kiürült. Ugh. Tehát a jóga! És zabliszt!

az én magyarázatom

Emily és ma reggel nagy terveim voltak! Korán felálltunk, és egy forró Vinyasa órára mentünk Tannerrel 6: 30 -tól 7: 30 -ig. Éreztem, hogy az osztály során elolvad a futás merevsége, a hideg tünetek és az általános rosszindulatú malcontent. A quadjaim remegnek !! Nagyszerű osztály 🙂

Mielőtt távoztam, fél banán volt. [Tegnap este tegnap este volt egy snack joghurtom a granolával, mert 9 órakor éheztem, FYI! Reggeli ki! Kevés apróra vágott dió? Azt hiszem, nem! Elhoztuk a öntetek elterjedését!

tök!

chia magok! . Misto a merész keverékkel, amely jobb volt, mint a klasszikus Sbux Blend.

Töltés és üzemanyag! I 😉

További hozzászólások a KATH -tól:

Itt vagyunk !! A meghajtó gyors volt – hirtelen volt Marsh, majd a strand! A barátomnak ma reggel valójában volt egy indiai szertartása, amelyet csak elmulasztottunk, hogy Winthrop -ba mennünk kell a vizsgabemutatómra. Guf. Olyan szomorú, hogy elmulasztottam ezt, de nem tudtam kijutni belőle. Holnap van az amerikai esküvő, és ma este egy nagy parti.

A Smoothie + Bun reggeli valójában 6 órát tartott nekem, csak egy kis snackkel. Nehéz elhinni. Volt néhány áfonya pekándióm (www.ohnuts.com) és néhány evőkanál Kelsey granola körülbelül 11 éves koromban. egy tengerparti házban, ahol egy csomó más esküvői vendég.

Jenna és Meghann olvasó ajánlásakor az öt kenyér kávézóba mentünk ebédre. Milyen szép hely! A menü éppen az Ally -n volt. Kint ettünk a meleg levegőben, ahol a táblák elmondták nekünk a napi akciókat. A hivatkozóim szerint a levesek csodálatosak, de a meleg időjárás miatt úgy döntöttem, hogy a saláta + szendvicsről. És amint a megrendelésemet elhelyeztem, megváltoztatta az egyiket egy mandarin kókuszdió hűtött levesre !! Kár.

Megrendeltem egy fél szendvicset a füstölt tofu bagettéből grillezett cukkini, dijon és hajtásokkal, valamint egy tavaszi különlegességet. (Ne feledje, hogy ez a tányér meglehetősen kicsi volt. A szendvics körülbelül 3-4 ”volt? A fotón minden nagyobbnak tűnik!)

A szendvics nagyszerű volt-a füstölt tofu nagyon érdekes volt! Nagyon füstös, de tetszett. Az összes három megosztott harapást Matt -vel ettem.

A salátám zöldek, spárga, kecskesajt, egy édes bazsalikom + mézes öltözködés és padlizsán volt.

Mi az a padlizsán? Olyan volt, mint egy padlizsán palacsinta, és volt az egyik legmenőbb zöldségforma, ami valaha volt! Olyan jó! A lazac nagyszerű volt! Szeretjük a mocsaras, a strandot, a tenger gyümölcseit, a történetet, a kultúrát, az élelmiszer-légkört, a mezőgazdasági termelő piacát, a meleg időjárást-és nem jele, hogy az I-26 itt rendez engem!?

Tehát ebéd után áthajtottunk a környéken néhány környéken, alapvetően egy új közösségben ezeknek a divatos otthonoknak a fölé, és nem igazán keresünk azon a tartományban, amelyet megengedhetünk maguknak 🙂, de átmentünk Néhány más terület is szórakozásból.

Amikor ezt átadtuk, tudtam, hogy meg kell állnunk:

Egy másik jel !!! Ott volt egy sajtmintám, és felvettünk néhány banánt, egy oikosot és egy almát a reggeli ételekhez (hozott néhány azonnali zabot és bárot). És aztán egy alacsony vidéki társalgó -parti 19 órakor!

Lásd később! Stretch !! Vagy piszkáljon, mint a „szemét a szemed” című filmben? Valaki kérjük, erősítse meg, mert a Google -keresésem mindkét kiejtéshez vezetett! Végül a tonhal serpenyőbe került, így kívülről főztük, és belül kissé ritkán. Ideges voltam, hogy otthon nyers halat eszem. De még mindig 100% -ban finom volt. A tetején lévő szósz volt a legjobb részben! És szerettem a nagylelkű masszírozott kelkáposztát. Ez az étkezés 10 perc alatt összejött a rizsfőzőmnek és az előkészítésnek köszönhetően!

Ma reggel újabb találkozót tartottam Dr. Getty -vel az Airrosti -nál a lábamért. Kiabálj a blogolvasónak, aki első említésem után látogatást tett neki! Haaaaay! Dr. G fájdalmasabb, mégis progresszív dolgokat tett a lábamnak, és azt hiszem, hogy hosszú távon haladunk a jobb mobilitás felé, és remélhetőleg kevesebb merevséget és fájdalmat. – Erőosztály – először… ..OHHHH… .3 hét. Chris valójában sérült, így Erin tanította az osztályt. Szinte minden percben más erőt tett, és nem ismételtünk meg egy dolgot. Imádtam a változatosságot!

További hozzászólások Kath -tól:

Én is szeretlek, gus

Boldog hétfő! Volt egy napsütéses nyári hétvége tele szórakozással! Hasonlítsa össze ezt a legfélelmetesebb februári hétvégékkel, és ez magyarázza, hogy miért a nyári sziklák. Megosztottunk néhány kagylót és grillezett moza-pesto pirítósot a kezdéshez. Ezt egy finom Caesar -saláta követte.

Ez! Csodálatos volt, és a vasárnap esti vacsorára hozott félig haza! T lazacja szintén epikus volt. Mese – omg. Azok közülük, akik még nem indították el, megígérem, hogy érdemes megnézni egy Hulu előfizetést. Ez volt az egyik kedvenc sorozatom. Nem mondhatom, hogy elégedett voltam a végződéssel (nem ezt tettem volna!), De megértem, miért tették June, amit tett. Nem tudok többet mondani spoilerek nélkül! Nagyon finom!

Később Mazent vittük a vezetési tartományba, hogy a fiúk golyókat üthessenek. (Néhányan megütöttem, de egy baloldalnak nagyon nehéz jobb kezét lengeni !!)

A legkisebb fiú, és az árnyékban ültem, és figyeltem: 🙂

Utána. Elmentek ebédre a Bellair Marketbe. Sammies körül. Plusz chipek! Megkaptuk a Mazen-t az iskolába járó Minecraft hátizsák…

és egy tenisz ütő! Ezen a héten megtanulta játszani a táborban, és úgy tűnik, hogy igazán tetszik. Néhány hétig könyörög egy íróasztalra, és szeret ott ülni és „dolgozni”. (Remélem, hogy a házi feladatok elvégzése ilyen egyszerű!)

Ő is könyörgött nekem egy bébiszitterre. A botrányos ütemtervünkkel nincs túl sok szükségünk az ülésekre, de időnként Matt és én is lefoglaltunk, és van egy. A Mazen szereti a főiskolai lányokat, és izgatott voltam, amikor azt mondtam neki, hogy kap egy fagyasztott spenót pizzát és egy bébiszitter figyelmét egy szombat este

Thomas, és elmentem a Veritas Vineyard -ba havi nyári rendezvényükre. Csillagos éjszakák.

John összegyűjtötte ezt a gyönyörű sajt táblát a JM Stock rendelkezéseiből.

Veritas Thomasnak és nekem két ingyenes jegyet ajánlott fel a „Moons” svédasztalosra aznap este vacsorára. Noha megengedett, hogy piknikeket hozzon az eseményre, annyira kényelmes volt tudni, hogy egy speciális fenntartott asztal, és a 3-fogásos vacsora vár ránk!

Itt voltak a kurzusok. Egy formálisabb ülő-és kiszolgált vacsorájuk van harmadik lehetőségként, ami fantasztikus lenne, ha 6-8-os csoportod lenne együtt. Ez nagyszerű volt a lazacon, a rizsen és a gazpacho -n! A Beatles Cover Band!) És a Fireflie, miközben az összes csillag kijött. Jó dolog, hogy 45 perccel korábban odaértünk, mert a hely tele volt! Mazen az első órában velünk volt, amíg viszketővé nem vált, és a medencébe ment Matt. Csomagolt játék. (Ez a gyümölcslemez annyira káros volt!) /H3>

Egyszer volt egy kisfiú, aki nem volt álmos. Túl sok barátja volt ahhoz, hogy elfoglalja!

Ő és anyja egy kastélyban éltek, amely minden reggel halom tálakot szolgált fel reggelire

Töltve görög joghurttal, tökkel, fűszerekkel, banánnal, mézcsokokkal, chia magokkal és földimogyoróval vaj.

A forró kávé egész nap és éjjel egy kastélyt körülvevő árokban folyt

A kisfiú szerette játszani az aranyból készült játékokkal

Szerette tojást enni, szintén folyékony aranyat töltöttek

in. Hihető.

A kisfiú annyira szórakoztató volt, hogy álmos lett. 4 szilárd 1,5 órás+ alvást vett a lendületében fehér zajjal és egy swaddle -csomagolással, hogy kényelmesen érezze magát. Aztán jól pihent, és a szülei boldogok voltak.

És örökké boldogan éltek! A természet hordozója

fagylalt snackre (a házban az egyetlen étel, amelyet a baba el tudott képzelni enni… hülye étvágy)

férje az udvaron, épít valamit

A szomszéd kutyája, aki valami játékot keres

feleséggel a konyhában, főz valamit

környezeti zene lejátszás

ravioli, zöldbab, fagyasztott borsó, mindegyik főtt Egy fazékban forgó vízben. Só, bors, füstölt gouda sajtos darabok és vaj dabok tetején. >

További hozzászólások Kath -tól:

Gondolnod, hogy a könyvelés, a számlázás vagy a kenyérkészítés néhány része lenne a pékség birtoklásának kihívásai. De a kiskereskedelmi oldal tetején tartás az egyik legnehezebb! A termékek raktáron tartása, új dolgok megrendelése, jól csomagolása és címkéje, címke, címke. Mindig úgy érezzük, hogy az előcsarnok csúszik – teljesnek és csiszoltnak kell lennie, hogy az ügyfelek érdeklődjenek az áruk megvásárlásában! Sokkal jobb – különösen a tervezett táblákkal, címkékkel, szalagokkal és különféle ajándékkosarakkal és csomagokkal, amelyeket a POS -rendszerünkbe hoztak létre.

Allie, ma délután töröltem a július 4 -i Buns eladási jelét, hogy ezt elkészítsem! Még mindig láthatja a szavakat:)

Az új vanília mandula Biscotti minden logisztikáját is elkészítettük! Nagyon jó és nagyon ropogós !!

Go Figor, hogy Matt hosszú napokig tartja a sört:)

Ott hagytam a biciklimet, mivel sötét volt, és az eső, mire esettünk, mire esettünk Balra, és 7 -kor hazahajtottunk vacsorára. Kicsit terveznem kellett egy iskolai látogatást, amelyet holnap csinálok, így Matt vacsorát készített. Ezt finom valóságot tett!

A maradék paradicsommártással, a Nuggets új fokhagymás arany herby aromájával, a Parm sajttal és a füstölt paprikával fűszerezve.

A Sourdough nagyfala

Dinertime beszélgetés után az új The Hobbit filmről, amely a jövőre megjelenik, a Gyűrűk Lordja most a családi szobában játszik, tehát el kell vennem a Gyűrűs Mordorhoz csatlakozzon Matthez a kanapén! Olyan sok nagyszerű idézet és mesés zene lebeg a szobából!

RELATED ARTICLES

LAST NEWS

Featured NEWS